Φολέγανδρος


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά των Κυκλάδων που στην μικρή του έκταση καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά την άγρια ομορφιά του Αιγαίου με μια αίσθηση κοσμοπολιτισμού που είναι διάχυτη στην Χώρα του νησιού.

Βρίσκεται στις δυτικές Κυκλάδες, νοτιοανατολικά της Μήλου και φημίζεται για την πανέμορφη Χώρα της, ένα φυσικό μπαλκόνι στο Αιγαίο με γραφικά δρομάκια στα οποία βρίσκει κανείς μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό και διασκέδαση.

Στο νότιο τμήμα βρίσκεται το λιμάνι του Καραβοστάση και μια σειρά από παραλίες που εκτείνονται σε όλη τη νότια πλευρά του νησιού. Φεύγοντας από τον Καραβοστάση και μετά τη Χώρα, στο δρόμο για την Άνω Μεριά, συναντάμε την διασταύρωση για την Αγκάλη, την πιο κοσμική παραλία του νησιού από την οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε τους μοναδικούς κόλπους του Γαλίφου και του Αγίου Νικόλα. Στο βόρειο τμήμα και μετά το χωριό της Άνω Μεριάς καταλήγουμε σε απομονωμένες και αμόλυντες παραλίες με κυριότερη εκείνη του Αγίου Γεωργίου.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η Φολέγανδρος συνδέεται καθημερινά με το λιμάνι του Πειραιά με ταχύπλοο σκάφος καθώς και με τα γύρω νησιά τόσο με ταχύπλοα όσο και με συμβατικά σκάφη. Καθημερνή σύνδεση με ταχύπλοο υπάρχει και με το νησί της Σαντορίνης που διαθέτει αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις προς κεντρικές ευρωπαϊκές πόλεις.


Πατήστε στον χάρτη για μεγέθυνση


ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

Το γραφείο της Tomaso βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας και σε απόσταση 40 μέτρων από το κεντρικότερο σημείο του νησιού, την πλατεία της Πούντας. Οι άνθρωποί μας είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Καθημερινά 09:00 - 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΧΩΡΑ
840 11 - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
Βρείτε μας στο χάρτη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22860.41600
22860.41100
Email

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Απεριόριστα χιλιόμετρα ανά ημέρα
Παράδοση - παραλαβή οχημάτων 09:00 με 21:00 χωρίς επιπλέον χρέωση (για παράδοση-παραλαβή εκτός ωραρίου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)
Παράδοση - παραλαβή οχημάτων σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού (λιμάνι, ξενοδοχείο) χωρίς επιπλέον χρέωση